İçeriğe geç

Sepet

Sepetiniz boş

Makale: SONBAHAR'23 ÇANTA TRENDLERİ

SONBAHARIN EN TRENDLERİNİ ŞİMDİ KEŞFEDİN
TREND

SONBAHAR'23 ÇANTA TRENDLERİ

2023 Sonbaharında çanta trendleri nostalji ile modernizmin mükemmel buluşmasını sunuyor. Her zevke ve stilin beklentilerini karşılayan bu çantalar, gardırobunu tamamlayarak senin için güçlü bir ifade alanı sunuyor. Yani, bu mevsimde sadece doğanın değil, tarzının da renklerini değiştirmek elinde!

Mevsimin Ruhuna Zıt Canlılık: VITI ÇANTA

Bu dönem, doğanın hüzünlü vedasını karşılamak yerine doğanın bize sunduğu o büyülü renklerin umutlarını kucaklıyoruz. İçimizi ısıtan yazın enerjisinden kopmadan, soğuk havaların gelişiyle beraber renklerle bir bütün olmaya devam ediyoruz. Yumuşak maviler, neon yeşiller ve sıcak turuncularla mevsimin kasvetli tonlarına meydan oku!

Nostaljik Dokunuşlar: TIFANNY ÇANTA

Bir diğer dikkat çeken trend ise retro tarzı çantaların geri dönüşü. 70'lerin ve 80'lerin esintilerini taşıyan bu çantalar, vintage sevenler için sevindirici bir haber. Yumuşak dokularıyla nostaljik çantalar bu sezonun favorilerinden biri olarak öne çıkıyor. İçerisindeki eşyalarını korurken stilini tamamlayan bu çantalar, sonbaharın romantik ve sıcak atmosferini yansıtıyor.

Doğal Detayların Öncüsü: KELLY ÇANTA 

Hasır ve rafya detaylar, doğanın güzelliğini yansıtan çantalarda sıkça görülüyor. Aynı zamanda, el yapımı çantalar da bu sezonun öne çıkanları arasında bulunuyor. Bu çantalar sadece benzersiz bir stil sunmakla kalmıyor, aynı zamanda sürdürülebilirlik trendine de katkı sağlıyor.

 

 

Devamını oku

Sonbahar Tatillerinin Vazgeçilmezleri: Valizler

MATMAZEL VALİZİN YANINDAYSA, HER MEVSİM TATİL MÜMKÜN!

İster yaprakların renk cümbüşüne tanık olmak iste, ister yeni kültürler deneyimlemek, farklı lezzetler tatmak ve bilinmeyen sokaklarda kaybolmak iste. Duru bir sonbahar sabahında, Matmazel Valizini...

Detaylar
ŞEHRİN MODASI
ŞEHRİN MODASI

SENİN ŞEHRİN, SENİN STİLİN

Senin şehir stilini tanımlayan şey nedir? Hızla değişen modanın dünyasında, trendlerin üzerinde olmak ve aynı zamanda kendi stilinin çizgisini korumak zorlu bir görev olabilir. Ancak stil ve işlevs...

Detaylar