İçeriğe geç

Sepet

Sepetiniz boş

Makale: 2023 Öne Çıkanlar

2023 Öne Çıkanlar

2023 Öne Çıkanlar

Yeni yıl, yeni biz! Hayat sürekli akıp giderken, modada bu değişime ayak uydurduğundan, kendi tarzımıza uyan çantaları bulabilmek için sürekli araştırma yapmamız gerekebiliyor. Trend incelemesi yapmak için gözümüzü açtığımız her yeni günde de yepyeni koleksiyonlarla karşılaşabiliyoruz.

 Değişim sürecinde de bazen hareketli, bazen sade koleksiyonlar hayatımıza dâhil olabiliyor. Hayatımızın her anında yanımızda olan çantalar ruh halimizi yansıttığından, doğru seçimi yapmak için daha önemli oluyor.

Eğer daha sakin bir karaktere sahipsek klasik modeller bizi çekebilirken; daha hareketli bir karaktere sahipsek renkli modeller bizi kendine çekebilir. İşte 2023 yılında ruh hallerimize göre farklı seçeneklerle ön plana çıkan Matmazel Çantalar:

  1.  Şehrin Modasına Yön Veren 

Zaman zaman kendimizi daha havalı hissetmek ve yaşam tarzımızı tazelemek isteyebiliriz. Daha özgün tasarımlarla bu amacımıza ulaşabiliriz. Kendi stilimize uyacak bir model seçerek, şehrin modasına da yön verebiliriz.

  1.  Her An Klasik, Her An Şık 

En yakın dostumuz olan zamansız model çantamız, bizi hiçbir zaman yüzüstü bırakmayacaktır. Zor günlerin kurtarıcısı, her kombine uyum sağlayan klasik modeller zahmetsizce şık görünüm elde etmemizi sağlayacaklardır.

  1. Geçmişten Günümüze

Bazılarımız geçmişten kopamaz, hatta geçmişi geleceğe bile götürebilir. Bu durum da tarzlarımıza yansıyabilir. Nostaljik esintilerle, şehrin ritmine ayak uydurmamızı sağlayabilecek modelle tarzımıza son bir dokunuş ekleyebiliriz.

  1. Küçük Boyut Büyük Stil 

Mini çantalar, küçük boyutlarına rağmen büyük bir şıklık sunuyorlar. Bizleri bir çantanın içerisinde dakikalarca rujumuzu, şarj aletimizi aramaktan kurtarıp; hafiflikleriyle hayatımıza kolaylık katıyorlar. Giyilen her elbise ile bir şıklık oluşturmamızda büyük rol oynamaktalar.

  1. Dikkat Çeken Kıvrımlar 

Dikkat çekmeyi arzu ettiğimiz günlerde star bir parçaya odaklanmamız yeterli olacaktır. Kıvrımlı tasarımıyla, ikonik bir görünüme sahip olmamızı kolaylaştırabilecektir.

  1. Egzotik Desenler 

Leopar desenli çantalar, her tarza uygun bir eğlence katabilir. Kendimizi daha enerjik ve hareketli hissetmek istediğimiz zamanlarda leopar desenli koleksiyonlara başvurabiliriz. Özellikle klasik elbiseler ile kombinlerimize hareket kazandırabilir.

Devamını oku

Şehre İlham Verenler

Şehre İlham Verenler

Moda Anlayışımız Mı Yoksa Stilimiz Midir Bizleri Anlatan? Moda ve stil arasındaki en büyük fark, kimliğimizin varlığıdır. Moda, genel olarak görünümlerimizi ifade etmemize yardımcı olan bir sanatke...

Detaylar