İçeriğe geç

Sepet

Sepetiniz boş

Makale: ÜNİVERSİTE MODASININ TRENDLERİ

Kampüs Modası: Okul Stilleri
kombin

ÜNİVERSİTE MODASININ TRENDLERİ

Geri sayım başlıyor! Okulların açılmasına çok az zaman kaldı.

Bir araya gelen kalabalık arkadaş grupları, kahkahaların yankılandığı okul koridorlarında biriktirilen unutulmaz anılar ve festivallerle renklenen kampüsler... Yeni eğitim dönemi, tıpkı bir boş sayfa gibi önünde dururken, kombin yapma telaşı da başlar. Hangi kıyafetleri giymeli? Hangi tarzı benimsemeli? İşte bu noktada, Matmazel'in okul ruhunu yansıtan konforlu ve şık el ve omuz çantaları imdadına yetişiyor. 

Matmazel Üniversite Kombin Önerileri

Her birimiz, okul hayatının getirdiği enerjiyi, heyecanı ve tabii ki stilimizi yansıtan kombinlerle kampüslere adım atmak istiyoruz. Bu, sadece bir aksesuar seçimi değil, aynı zamanda özgür ve bağımsız ruhların bir ifade biçimi.

Matmazel Üniversite Kombinleri

Yeni okul dönemine başlarken, ruhunu canlı dokularla yenilerken, okulun en tarz öğrencisi sen olmak istiyorsan #MatmazelHepSeninle!

Devamını oku

OFİS KOMBİNLERİNİN KİLİT PARÇALARI

OFİS KOMBİNLERİNİN KİLİT PARÇALARI

Başarı dolu günlerin anahtarı, bir toplantıdan diğer toplantıya koşarken bile stilini önemsemektir. Çünkü ofis kombinleri, sadece giysilerinden ibaret değil. İşte bu noktada, stilinin kilit parçası...

Detaylar
Sonbahar Tatillerinin Vazgeçilmezleri: Valizler

MATMAZEL VALİZİN YANINDAYSA, HER MEVSİM TATİL MÜMKÜN!

İster yaprakların renk cümbüşüne tanık olmak iste, ister yeni kültürler deneyimlemek, farklı lezzetler tatmak ve bilinmeyen sokaklarda kaybolmak iste. Duru bir sonbahar sabahında, Matmazel Valizini...

Detaylar