İçeriğe geç

Sepet

Sepetiniz boş

Makale: OFİS KOMBİNLERİNİN KİLİT PARÇALARI

OFİS KOMBİNLERİNİN KİLİT PARÇALARI

OFİS KOMBİNLERİNİN KİLİT PARÇALARI

Başarı dolu günlerin anahtarı, bir toplantıdan diğer toplantıya koşarken bile stilini önemsemektir. Çünkü ofis kombinleri, sadece giysilerinden ibaret değil. İşte bu noktada, stilinin kilit parçası olacak aksesuarların devreye giriyor.

Toplantılarda, iş seyahatlerinde ya da günlük ofis hayatında, bu çantalar senin en değerlin olacak. Onlarla her adımında, kendini daha güçlü ve stil sahibi hissedeceksin.

Matmazel'in ofise özel seçkilerinde, tarzını zirveye çıkaracak maksi çanta modellerinden klasik ve evrak çanta tasarımlarına kadar aradığın çantaları bulabilirsin. Günün her anında seni tamamlayacak bu çantalar, işte ve toplantılarda yanından ayırmak istemeyeceğin birer kilit parçaya dönüşecek. Unutma, küçük dokunuşlar büyük farklar yaratır.

Matmazel Ofis Şıklığı

 

OFİS ŞIKLIĞI | FEMİNEN AKSESUARLAR

Durağan olmayan bir hayatın içinde gününün yoğun bir bölümünü ofisinde geçirirken, anlam taşıyan detaylarla farkını ortaya koymak istemez misin?

Güçlü bir duruşla, rahatlıkla taşıyabileceğin ve işlevselliğiyle her yere yanına alabileceğin Matmazel Çantalar, ofis stilinin olmazsa olmazıdır.

Şıklık, zarafet ve fonksiyonelliği temsil eden bir çanta, günün yorgunluğunu arkanda bırakmanı sağlayarak, işteki enerjini ve kararlılığını bir araya getirir. Onu omuzlarına astığında, her dokunuşta, o çanta sana hedeflerini hatırlatacak.

Matmazel Ofis Çantası

 

Profesyonel duruşunu pekiştirecek asil renk skalasıyla, iş hayatının ritmini yakalamanı sağlayacak geniş ve rahat kullanımlı modelleriyle, ofis ve günlük hayatın arasında şıklıkla mükemmel bir denge bulmak için Matmazel mağazaları seni bekliyor olacak.

Devamını oku

Matmazel Şehre Dönüş

MODERN YAŞAMDA DEĞİŞİM ZAMANI

Günlük rutinler, hareketli iş hayatı, yoğun kampüs yaşamı.... Geri dönüş rotası yeniden oluşturuluyor, şehrin stil kodları yeniden doğuyor! Zamanın normalden hızlı aktığı bir şehirde ve gündelik ha...

Detaylar
Kampüs Modası: Okul Stilleri
kombin

ÜNİVERSİTE MODASININ TRENDLERİ

Geri sayım başlıyor! Okulların açılmasına çok az zaman kaldı. Bir araya gelen kalabalık arkadaş grupları, kahkahaların yankılandığı okul koridorlarında biriktirilen unutulmaz anılar ve festivallerl...

Detaylar