İçeriğe geç

Sepet

Sepetiniz boş

Makale: Kendimizi Duyurmak

Kendimizi Duyurmak

Kendimizi Duyurmak

 Ruhumuzun Temellerini Atmak 

Gözümüzü açıp kapasıya kadar bir yaşamın geçtiğine bilinç ve bilinçdışı arasında sürüklendiğimiz yaşamlar sürerek şahit oluruz. Bu karmaşık yolculuk boyunca ruhumuzun özgün temellerini atmak için yollar ararız. Karmaşık yaşamdan sıyrılmamızın tek çıkışı kim olduğumuzu bulmaktır. Kim olduğumuzun cevabı ise dış görünüşümüzde gizlidir. Ruhumuzun parçalarını aynaya baktığımız zaman görmek istediğimize karar verdiğimiz an kimliğimize erişmemiz için attığımız ilk adımdır. Eşsiz personamızı yaratmak için ihtiyacımız olan tek şey bizi temsil edebileceğini düşündüğümüz ‘‘o’’ markayı bulmaktır.

 Cesur Olabilmek, Kendimizi Gerçekleştirmek Midir?

Doğru marka, doğru kimlik orantısını kurabilmek bu kadar basit midir? Bir ömür boyunca kendisini anlamaya vakit bulamayanların yaşadığı bir dünyadayken, bizi yansıtabilecek doğru markayı bulabilmek çok kolay yanılgısına düşemeyiz. Eğer kendimizin bir üst versiyonunu gerçekleştirecek kadar cesursak, tarzımızı yansıtabilecek markayla tanışabilme cesaretini gösterebiliriz. İşte o marka, Matmazel’dir. Peki, tasarımlarıyla hayat bulabilecek kadar cesur muyuzdur? Bu sorunun cevabını kendimiz olabilmeye devam ettikçe bulabiliriz.

 Bir Biz, Bir Matmazel Olabilmek 

Bulunduğumuz ortamlar içerisinde bizi tamamlayanın yaptığımız kombinler olduğu kodlanmıştır ruhlarımıza. Matmazel ise toplumdaki kalıplaşmış düşünceleri yıkarak, eşsiz tasarımlarıyla gelecekten izler taşır. Çantadan, fulara moda dünyasında bıraktığı imzalarla, her ruha hitap eden tasarımlarından kendimize ait bir parça bulabiliriz. Alışılmışın dışındaki enerjisiyle hayatımıza dahil olan marka sayesinde bizi biz yapanın kombinlerimizin değil, seçtiğimiz parçalar olduğunu idrak etmemiz için bize yol gösterebilir. Bu noktada kendimiz olabilirken, bir Matmazel de olabiliriz. Ruhumuzla bütünleşmiş hissetmemiz için yaratılmış tasarımlarla kendimizi yorumlayabiliriz. 

Personamızı Baştan Yaratmak

Soft görünümden, cazibeli görünüme kadar ürün seçenekleri sunan Matmazel’in amacı tek bir karaktere hizmet vermek değil; aksine farklılıklara rağmen her kesimden biz kadınlara sunduğu tasarımlarla geleceği, günümüze taşımaktır. Matmazel, yenilikçi tasarımlarıyla kendi benliğimiz ve zevklerimiz arasındaki bir bütünlük kurarak, her sokakta karşılaştığımız benzer kalıpların arasında hapsolmamızın önüne geçmeyi arzu eder. Geniş yelpazeye sahip tasarımlarıyla hem dış görünüşümüze hem de ruhumuza hitap ederek, bizlerin gizli benliklerimizi keşfetmemizi sağlar. Günün sonunda ise personalarımızı baştan yaratmak için yepyeni koleksiyonlarıyla, bizleri cesaretlendirmeye devam eder. 

Şehrin Gözdesi Olan Özgün Ruhlar

Karmaşık kalıplardan sıyrılarak, benzersiz tasarımlarla ruhumuzu yansıtmak aslında şehrin gözdesi olmak için bir attığımız adım değil midir? Amacımız en gözde olmak olmasa da Matmazel’in hayatımızdaki etkisiyle bu gerçekle tanışabiliriz. Özgün ruhlarımızı temsil ettiğini düşündüğümüz tasarımlarla bulunduğumuz yerlerde benliğimizi sergileme yolculuğumuzun bir parçasıdır diyebiliriz. Bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde şehrin gözdesi olmamızı, Matmazel’in sınırlarımızı aşmamız için bize sunduğu kaçırılamayacak bir fırsat olarak görebiliriz. Yolculuğumuzun sonunda hepimizin kendinden bir parça bulabileceği tasarımlarla, baştan yarattığımız ruhlarımızın hikayelerini duyurabiliriz.

Liquid error (sections/prev-next-blog-posts line 4): Could not find asset snippets/section-header.liquid
Şehre İlham Verenler

Şehre İlham Verenler

Moda Anlayışımız Mı Yoksa Stilimiz Midir Bizleri Anlatan? Moda ve stil arasındaki en büyük fark, kimliğimizin varlığıdır. Moda, genel olarak görünümlerimizi ifade etmemize yardımcı olan bir sanatke...

Detaylar
KEŞFEDİLMEMİŞ ROTALARIN İZİNDEKİ ŞIKLIK
gezi rehberi

KEŞFEDİLMEMİŞ ROTALARIN İZİNDEKİ ŞIKLIK

Şehirden, Ege ve Akdeniz Sahillerine kaçmaya devam ediyoruz. Yılın yorgunluğunu üzerimizden atmak için sıcak rotaların peşinden giderken göz alıcı renk paletlerinin domine ettiği, yeni yaz hikâyele...

Detaylar