İçeriğe geç

Sepet

Sepetiniz boş

Makale: MODERN YAŞAMDA DEĞİŞİM ZAMANI

Matmazel Şehre Dönüş

MODERN YAŞAMDA DEĞİŞİM ZAMANI

Günlük rutinler, hareketli iş hayatı, yoğun kampüs yaşamı.... Geri dönüş rotası yeniden oluşturuluyor, şehrin stil kodları yeniden doğuyor!

Zamanın normalden hızlı aktığı bir şehirde ve gündelik hayatın hareketli ritminde, göz alıcı metropol manzaralarının arasında kendini bulurken, sokak stilini de her anına eşlik edecek çantalarınla daha önce hiç olmadığı kadar belirgin bir şekilde ifade etme fırsatı bulacak ve kendi farkını ortaya koyacaksın.

Matmazel Şehre Dönüş

 

ŞEHRE RUHUNU VERENLER: HER KÖŞEDE DİNAMİK TARZ

Şehirdeki stil, özgünlüğünü ve benliğini ifade etmenin en etkili yolu! Sokaklar, modanın kalbinin attığı yerler. Herkes kendi tarzını yaratır, şehirde stil, bir ifade biçimi haline gelir. Kimi zaman cesur ve çarpıcı kombinlerle dikkat çekenler vardır, kimisi ise sade ve zarif detaylarla şıklığını konuşturur. Şehir, bu farklı tarzların bir mozaik gibi bir araya geldiği yerdir ve her biri, kendi hikayesini taşır. Sen de şehirde kendi stil hikayeni Matmazel'in en ikonik çantaları ile yanında taşı, hayatının ritmini oluştur.

Matmazel Şehre Dönüş

Zıtlıkların uyumuyla ters köşe birliktelik yaşayanlar, geometrik formlarıyla modanın matematiğini oluşturanlar ve kusursuz işçilik detaylarıyla modern rafine tavrını ortaya koyanların koleksiyonu şimdi Matmazel ile metropolde! Gözlerini üzerinde gezdirdiğin yüksek binaların ruhunu tek tek hissederken, bakışları üzerine çeker; herkesin arasından sıyrılırsın. Kalabalığın içinde öne çıkarak, bizimle yürüdüğün her yolda sokak stilinin ilham kaynağı olursun.

Sokak stilinin en popüler parçalarını keşfetmek, stilinle şehre kendini duyurmak ve metrolopün durağan olmayan hayatına ilham olmak için Matmazel Çanta koleksiyonlarımızı, Matmazel Amazon ve Matmazel Trendyol mağazalarımızı ziyaret et!

 

Devamını oku

KEŞFEDİLMEMİŞ ROTALARIN İZİNDEKİ ŞIKLIK
gezi rehberi

KEŞFEDİLMEMİŞ ROTALARIN İZİNDEKİ ŞIKLIK

Şehirden, Ege ve Akdeniz Sahillerine kaçmaya devam ediyoruz. Yılın yorgunluğunu üzerimizden atmak için sıcak rotaların peşinden giderken göz alıcı renk paletlerinin domine ettiği, yeni yaz hikâyele...

Detaylar
OFİS KOMBİNLERİNİN KİLİT PARÇALARI

OFİS KOMBİNLERİNİN KİLİT PARÇALARI

Başarı dolu günlerin anahtarı, bir toplantıdan diğer toplantıya koşarken bile stilini önemsemektir. Çünkü ofis kombinleri, sadece giysilerinden ibaret değil. İşte bu noktada, stilinin kilit parçası...

Detaylar